hemEAPONLINE

Kérdezz online. Segítünk!

Kérdezd online szakembereinket és kapj gyors választ kérdéseidre.
Add meg felhasználóneved és jelszavad a belépéshez.

Próbáld ki az EAP Chat okostelefon alkalmazást is:

Terhestorna

Terhestorna videó.

Hogyan találjunk párkapcsolatot

Ha egy igazán jó kapcsolatra vágyik,itt van néhány jótanács, hogyan találjon rá.

Hogyan álljunk hozzá partnerünk hűtlenségéhez

Ha tudomásodra jut, hogy akit szeretsz, megcsal, kétségbeejtő lehet számodra. Nincs ugyan könnyű megoldás ebben a szituációban,de mi azért mégis adunk néhány tanácsot, amelyek segítenek abban, hogy kezelni tudd ebben a helyzetben tapasztalt érzéseidet.

Az újdönsült apuka

Ha te és a társad gyermeket vártok, valószínűleg minden figyelmetek az anyára, és gömbölyödő hasára fog összpontosulni. Bár, amikor a kisbaba megszületik, már közösen fogjátok a szülői gondoskodást gyakorolni. Itt van néhány tanács, melyek segítségetekre lehet az élet e nagy eseményének leküzdésében.

Otthonod előkészítése az újszülött fogadására

Természetesen izgatott vagy az újszülött közelgő érkezése miatt. Ha ő az első gyermeked, akkor bizonyára azt fogod érezni, hogy millió a tennivaló. Néhány jó tanács, hogyan is tervezd meg a baba fogadását otthonodban.

Ha problémája van a teherbeeséssel

Ha problémája van a teherbeeséssel, nyugtalanító lehet. Itt van néhány módszer, hogyan birkózzon meg ezzel a gonddal.

Az esküvő tervezése

Az esküvő tervezése lehet élvezetes és stresszes folyamat is. Itt van néhány tanács, amelyek segítségével könnyedén levezényelheted életednek ezt az eseményét.

A család gyarapodása: Pénzügyi terv készítése

A család gyarapodása jó pénzügyi terv készítését követeli meg. Íme néhány ötlet, amely segítségére lehet a pénzügyi stratégia kifejlesztésében.

Terhesség

A terhesség az egyik legboldogabb, ugyanakkor legstresszesebb idő egy nő életében. Itt van néhány ötlet a folyamat könnyítésére.

Válás: Érzelmi megfontolások

Természetes, hogy az ember az érzelmek hatása alá kerül váláskor.

A párkapcsolat kiépítése

Bennsőséges viszony kialakítása az alapja egy jólműködő párkapcsolatnak.

Visszatérés a munkahelyre a baba születése után

Bármennyire is megbízol abban a személyben, akinek a gondozására bízod újszülött gyermekedet, akkor is nagyon nehéz lehet számodra a visszatérés a munkahelyedre és stressz nélkül ez nem is lehetséges. Itt van néhány jó tanács, amelyek segítenek megtervezni a munkába történő visszatérést, és megkönnyítik az átmenetet.

A gyermekek felkészítése az újszülött érkezésére

Az újszülött megérkezése örömteli esemény, de a család napirendjének és szerkezetének megváltozásával, amelyet az újszülött megérkezése megkíván, a többi gyermek féltékenynek és kiszorulva érezheti magát. Itt van néhány jótanács, amely segíthet gyermekeidet előre felkészíteni az új kistestvér megérkezésére.

Eljegyzés

Házasságra készülni jelenthet egyszerre boldogságot és nyugtalanságot is. A továbbiakban néhány tanács arra vonatkozólag, hogyan tehetjük ezt a folyamatot minél gördülékenyebbé.

A házasságkötés

Gratulálunk! Ha házasságot fogtok kötni, akkor valószínűleg már tudjátok, hogy te és a házastársad összeilletek-e. Itt van néhány tanács, amelyek segítenek neked és a kedvesednek megtervezni a közös jövőt.